Categories
Uncategorized

Anordna något annorlunda med hela arbetsplatsen

Hur ofta ser företaget till att visa uppskattning och göra något speciellt för för de anställda? I samband med att man har en konferens går det och sätta lite guldkant på tillvaron. Genom att boka in boende och mat som har det lilla extra kommer det verkligen att uppskattas. Det finns regler runt vad en konferens måste innehålla för att företaget ska få ta upp det i bokföringen på ett korrekt sätt. Bara man följer det går det sedan att överraska stort.

Vad kan medarbetarna då tänkas uppskatta? Någon form av uppträdande till kvällen brukar de flesta älska. Kolla runt på olika artister och försök hitta någon som kan falla så många som möjligt i smaken. Det behöver nödvändigtvis inte vara någon som sjunger utan kan vara en skicklig trollkarl eller rolig komiker. Att boka en artist på det sättet kostar en del, men med tanke på hur mycket det kommer att ge tillbaka går det att se det som en investering.

Inför en konferens kan det vara klokt att skapa en liten arbetsgrupp bland de anställda som planerar och arrangerar med lekar och liknande som man kan utföra. Tillitsövningar och grupparbeten brukar vara väldigt populära att ägna sig åt. Det behöver inte vara tråkigt utan finns en stor variation och roliga övningar som kan komma och locka de flesta till att skratta och faktiskt ha roligt. Får medarbetarna själv vara med och påverka vistelsen brukar det dessutom kännas mindre som ett tvång!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *