Categories
Uncategorized

Dukning till Bröllopet

När den stora dagen kommer är målet att allting ska vara perfekt och det inkluderar givetvis dukningen! Här får du några schyssta tips på hur du kan hitta ett formspråk som passar dig och din älskade. Lek med färger, former och låt det reflektera era personligheter. Blommiga mönster eller vitt och guld? Minimala ljusstakar i mässing och geometriska vinklar eller rustika blockljus i olika färger? Det är er speciella dag – en dag som bara sker en gång i livet – och ni kan välja själva hur dukningen ska se ut.

Serveringsskålar och små fat går åt! Vi kan tipsa om Bloomingvilles skålar i olika färger och mönster och varierande storlekar. Det är lätt att duka snyggt när man använder fina serviser som dessa, inspirerade av såväl nordisk minimalism som rustik karaktär i god balans; precis vad du kan förvänta dig av vackra fat från Bloomingville. Eftersom det är produkter av god kvalitet är de också hållbara, vilket hjälper när drinkarna flödar på ett sådant stort party som ett bröllop. De är tillverkade i material som trä, stål, lergods och stengods.

När man har hittat en servis som känns helt rätt kan man ta ut svängarna med sina blomsterarrangemang och annan dekor för att sätta exakt den ton man vill ha sitt på bröllop. Vad är ni för typ av par? Är det skandinavisk minimalism som gäller eller boho-rustik eller kanske amerikansk countryside känsla eller rent av rococo? Oavsett vilket – hos oss kan ni skapa ert drömbröllop.
Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *