Categories
Uncategorized

Fina dekorationer och tillbehör till bröllopet

Fina dekorationer och tillbehör till bröllopet

Det är många tillbehör som ska till för att ett bröllop ska bli komplett! Du vill ha vackra inbjudningskort, en ringkudde, kortlåda och gästbok, hårdekorationer och hårförlängning tejp, buketter och floristnålar, glitter, fjärilar och andra dekorativa ting. Nyckeln till ett vackert bröllop är att ha ett väldefinierat tema som man kan utgå från när man gör alla estetiska val, så att allting hänger ihop och matchar på ett harmoniskt sätt.

Idag bjuder vi på några roliga och udda tips med kreativa lösningar för er där ute som inte alltid vill göra som alla andra! Istället för en gästbok kan man köpa en fotoram med stor yta runt ett foto i mitten på brudparet, som gästerna kan signera och skriva små meddelanden på. Köp en guldpenna och sätt in en vacker bild på brudparet i mitten, sedan kan ramen sättas upp på väggen och alltid påminna brudparet om den vackraste dagen i deras liv.

Ett annat alternativ till gästbok är att ha en glasbox med guldkanter med tillhörande guldhjärtan av kartong som gästerna skriver sina lyckönskningar på och lägger i boxen. Jättefint minne att ha hemma. Sedan finns det jättemycket fina ballonger med svensk text på som man kan dekorera med istället för att köpa enfärgade ballonger eller ballonger med engelsk text på. Vad sägs om “Bättre Tillsammans”, “Herr och Fru” och “ÄNTLIGEN gifta!”? Det finns också ballonggirlanger med liknande text, som “VI SA JA” och “HERR OCH FRU” och det blir så mycket finare när man köper de med svensk text!
Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *