Categories
Uncategorized

Förebygg sjukdom inför bröllopet

När datumet för bröllopet är spikat är det mycket som man ska hinna med. All planering, alla praktiska detaljer och den mentala förberedelsen är så mycket mer än vad man man kan föreställa sig från början. Det sista man vill ska hända är därför och bli sjuk. Varken under allt arbete inför bröllopet eller då den stora dagen är kommen. Vad kan man göra för och förebygga sjukdom så mycket som det bara går?

En bra start kan vara och berätta för personer i sin närhet att man absolut inte har tid och bli sjuk, så de kan respektera det. Har de ont i halsen, är snorig eller har någon form av sjukdomskänsla är det bättre att ni väntar med och träffas fysiskt. Behöver man hämta ut recept kan man undvika apoteket där många sjuka samlas. Surfa istället in på nätet och hitta det som heter mina recept. Därifrån går det att digitalt göra en beställning.

Det är också viktigt att inte bara rusa på i allt, utan att ta en sak i taget och lyssna på sin egen kropp. Ibland behöver man bara släppa alla tankar för en stund och vila lite från allt. Gör man inte det är risken stor att det tillslut kommer att sätta sig negativt på hälsan. Hur man väljer att ta hand om sitt mående kan variera, men många hittar avslappning i att träna. Promenader och frisk luft kan vara en mirakelkur för ett stressat och pressat sinne varje dag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *