Categories
Uncategorized

Så planerar du inför bröllopet

Ska du gifta dig, eller är ansvarig för att planera ett bröllop till din familjemedlem eller nära vän? Då kommer du snabbt upptäcka att det är väldigt mycket att hålla iordning på och att det krävs en hel del organisationsfärdigheter för att allting ska flyta på bra och du ska kunna andas ut när den stora dagen äntligen är här. Så här bör du tänka när du planerar inför bröllopet och detta är viktigt att lägga lite extra tid på eftersom det kommer att vara en viktig byggsten under dagen.

Sätt en budget

För att spara tid och omplanering så är allra första steget att fundera ut och sätta en budget för bröllopet. Beroende på hur många gäster som kommer, vilken typ av lokal du hyr och även hur mycket du vill lägga på kläder kommer budgeten att se lite olika ut. Kanske är det också några särskilda delar som brudparet tycker är lite extra viktigt att lägga ner mer pengar på. Så en annan sak är också att prata med brudparet och om de har några särskilda krav och önskemål för dagen. 

Jämför olika offerter

Du ska aldrig nöja dig med första offerten som du får. För att kunna spara en slant och även lyckas få mer för din budget så gäller det att du jämför lite olika typer av lokaler, vad som erbjuds och om du ska anlita en bröllopsplanerare är det såklart också viktigt att du jämför lite olika val för att sedan lyckas välja en som har en vision av bröllopet som passar dig. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *