Vare sig du ska gifta dig med din livspartner eller om du är en gäst på ett bröllop så finns det vissa saker som du inte vill ska ske under just denna speciella dag. För att minimera risken att detta händer kommer här några tips på saker du kan tänka på dagarna innan den stora dagen.

Skada
Du vill inte skada dig eller testa på någon ny övning i gymmet som gör att du får ont i ryggen dagarna innan bröllopet. När bröllopet väl är här kommer du vilja dansa, stå och sitta. Men det kan du inte göra med en rygg som värker. Om du redan nu känner att du har ont i ryggen eller någon annanstans och vill ha hjälp med hur du ska lindra smärtan – klicka då HÄR.

Dålig hårdag
Vi alla har upplevt dem – dåliga hårdagar. För att undvika att just en sån här dag inträffar på dagen då bröllopet sker bör du inte testa på någon ny produkt eller gör något med ditt hår som du inte brukar. Utan gör din vanliga rutin. Då minskas risken att håret bestämmer över sig självt.

Smuts på kläderna
Nästan alla bröllop har en fotograf. Och du vill nog inte vara den som har en stor fläck på dina kläder på alla bilder. Så om du råkar spilla mat eller dryck på dig – eller om någon annan råkar spilla på dig för den delen – så är det alltid bra att ha med ett extra ombyte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *