Så väljer du rätt plats för bröllopet
En viktig punkt som du måste tänka på när du planerar ett bröllop är såklart vart det ska vara. Här är det flera faktorer som spelar in och beroende på hur din budget ser ut, hur många gäster som ska närvara och även vilka önskemål brudparet har så är det nödvändigt att du kikar på lite olika platser. Vi hjälper dig att göra ett bättre val!

Välj plats efter säsong
När på året kommer bröllopet att vara? Även detta kommer vara viktigt att ha i åtanke eftersom lokalen ska vara antingen tillräckligt sval eller varm för att gästerna ska känna sig bekväma eller inte behöva ta med Houdini funktionskläder ifall det skulle börja regna. Om bröllopet ska hållas under sommaren, så kommer du ha lite mer rörelsefrihet och kan även planera att ha bröllopet utomhus. Säkerställ dock att det också finns möjlighet att täcka för utrymmet med ett tak eller förflytta det till inomhus om det skulle bli sämre väder.

Hur många gäster kommer?
Slutligen måste du också säkerställa att lokalen eller huset som du hyr är stort nog att rymma samtliga gäster. Det ska även finnas plats för parkering och en fördel är också om det är ganska enkelt att ta sig till lokalen för alla gäster. Många fina platser som går att hyra för bröllop ligger inte alltid särskilt långt ut från staden, så att alla som vill kan medverka.

Så vilka önskemål måste du ha i åtanke och när ska bröllopet vara. Efter att du har valt plats, så kommer allting annat som behöver organiseras till bröllopet falla på plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *