Planera ditt drömbröllop
Kommer man längre bort ifrån och vill ha en härlig konferensupplevelse där barn eller ungdomar ingår i sällskapet kan det finnas önskemål om att Liseberg ska ligga nära. Det går då att ha konferens utanför Göteborg i en dag och sedan en konferens mer lokalt en dag.

På så sätt kommer både vuxna och barn bli helt nöjd och få så mycket som möjligt ut av själva konferensen. Innan man beger sig iväg på konferensen kan det vara bra att kolla med samtliga deltagare om det finns några allergier och liknande. På så sätt kan köket redan i förväg förbereda och anpassa så att alla kommer kunna äta och njuta av maten.

Det finns ofta olika menyer att välja mellan i vissa paket, där antingen en person får ansvaret och bestämma eller man har någon form av omröstning för att så många som möjligt ska känna sig nöjd med valet av mat.

Guldhedsgården ligger med nära anslutning till både buss och spårvagn vilket gör att man enkelt kan ta sig till aktiviteter som ligger runt omkring konferenslokalen. På kvällen finns det möjlighet att anordna dans med discobelysning om man så önskar. Det kan vara en härlig avslutning på en gemensam konferens med barn och vuxna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *