Håll din konferens utanför Göteborg

Oavsett om det är en konferens för föreningen eller jobbet finns det ofta önskemål om bra lokaler med nära anslutning till bra övernattning. Konferens utanför Göteborg kan vara ett riktigt bra alternativ. På så sätt kommer man bort från storstaden och kan lägga all fokus på konferensen och dess innehåll.

Här går det att få en helhetslösning med boende, mat och övernattning som passar utifrån gruppens behov. Finns det önskemål om att ha någon form av paketlösning går det alltid att begära en offert utifrån antalet personer och det som man vill göra.

Det finns mycket att välja på som besök på SPA och båtturer tillsammans med lyxig mat. Runt omkring konferensanläggningen är det vacker natur och ett riktigt lugn som man kan njuta av.

Vintertid finns möjligheten att prova på och vinterbada, en aktivitet som många får otroligt mycket energi av. Är hela gruppen modig nog att prova ett dopp eller väljer kanske några att enbart njuta av en varm och skön bastu? Tillsammans skapar man minnen för livet och får gruppen att växa samman.