PLANERA DITT DRÖMBRÖLLOP

Bröllop är något som många drömmer om hela livet. Det kan finnas drömmar och önskemål som man allti har hoppats på att få uppleva. Till och börja med kan man behöva hitta en bra bröllopslokal som fungerar utifrån de önskemål som finns. Ska det vara en ren festlokal eller ska den också fungera för middagen och allt annat runt omkring?

Guldhedsgården kan erbjuda en fullservice i form av både mat och dryck. Det finns en kapacitet för upp till 100 personer på en och samma gång i lokalen. Här kan man få hjälp och stöd i de val som ett bröllop kan ställa en inför.

Drömbröllopet kan se väldigt olika ut beroende på hur mycket man själv vill vara involverad. Antingen låter man andra fixa och ordna med precis allt, eller så vill man enbart hyra en lokal att vara i. Oavsett vad man tänker är det viktigt att känna sig nöjd och trygg med de val som man gör, på så sätt kan man slutligen slappna av inför bröllopet och verkligen njuta av dagen fullt ut.

Börja med och skriva upp tankar och önskemål gällande bröllopet, sedan är det bara att bocka av punkterna en efter en för slutligen stå vid altaret och säga ja.