Längtar du efter ett stort bröllop där alla vänner, familjen och släkten kan vara med – från er båda? Det är klart att du ska kunna bjuda hur många personer du vill utan att behöva oroa dig om att alla inte ska få plats. Så för att du inte ska behöva tänka på det kommer du här få några tips på hotell som du kan ha den stora bröllopsmiddagen och festen på, utan minsta problem.
Konferenshotell
Ska alla få plats och dessutom kunna dansa och röra på sig så är konferenshotell ett bra alternativ. Dessa hotell erbjuder vanligtvis inte jättefina eller moderna lokaler, men med lite dekoration och fix så kan vilken lokal som helst bli en passande bröllopslokal.

Ett tips på ett hotell är Aronsborgs konferenshotell. Där kan dessutom gästerna sova över när festen börjar lida mot sitt slut, och så kan ni alla njuta av en härlig hotellfrukost morgonen efter.

Hotell med spa
Att ha ett bröllop på ett hotell med spa är en väldigt bra idé – för vem tycker inte om att vara på ett spa och njuta av att kunna varva mellan bad, bastu och lounge? Dessutom kan ni bjuda alla gäster på en härlig spavistelse antingen innan eller efter bröllopet för att samla energi.

Om det dessutom finns ett utespa så är det oftast ännu bättre – om det inte regnar eller är jättekallt såklart. Då kan ni vara ännu fler gäster och kanske till och med ha vigseln eller festen utomhus bland fina omgivningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *